Otthon ha nem tudták volna, hogy hol is voltam és miért, akkor az első három napban azt mondták volna, hogy jól helybenhagytak valahol, mert a kivételi helyen lévő sebek elég csúnyácskák voltak, szivárgott némi véres folyadék belőle, de nagyon nem volt vészes, a második otthon töltött naptól már nem is kellett a steril kendő a párnámra.

A doktornő azt mondta, hogy pár napon belül fog majd egy duzzanat a lidokain miatt lefelé vándorolni az arcomon, de ez nekem valahogy enyhébb formában történt meg, mivel semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Volt helyette viszont szájüreg érzéstelenítés szerű érzés, ami abban nyilvánult meg, hogy evés közben kicsit olyasmi érzés járt át, mint amikor a fogorvostól hazaérek és már kezd kimenni az érzéstelenítő hatása, de még nem tudom eldönteni, hogy ehetek-e már, vagy még kellene egy órácskát várni vele, nehogy elmajszoljam a pofázmányom belső részét.

Újra kaptam sóoldatot, amit három nap alatt elhasználtam, és biztos hogy sokat használt, mert nagyon gyorsan elkezdtek begyógyulni a fejbőrömön keletkezett sérülések. A negyedik naptól, már óvatosan gyenge erősségű kéz meleg vízzel áztatgathattam a fejemet, ami nagyon jól esett.

Az egy hetes kontrolon megnézte a doktor nő a fejemet, és megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendben, sőt estétől már nyugodtan áztathatom a fejem egy negyed órát, és óvatosan újbeggyel masszírozhatom is, amitől a pörkök (sebek) is gyorsabban megszűnnek majd a hajamból.

Hajbeültetés után 1 héttel a kontroll vizsgálaton

  

Van még enyhe kis szorító érzés a fejtetőmön, de napról napra enyhül, remélem a hétvégéig teljesen meg is fog szűnni.