Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetés után

Az utolsó kontrollra került sor, gyorsan eltelt ez az év. Van némi hiányérzet bennem az elért eredmények után, de nem bántam meg a beavatkozás melletti döntésem,  ráadásul gondolkodom, hogy pár éven belül egy újabb műtéttel megpróbálok még javítani „hajkoronám” kinézetén.


Az átültetett hajhagymák jelentős része a hátsó fejtetőn (vertex) lévő területre lett „átcsoportosítva”. A ritkuló homlok felőli résznél is sűríteni kellett, hogy ne legyen nagy a kontraszt, plusz még a két napos műtéti limit sem engedte, hogy 5400 hajhagymánál többet lehessen átültetni, ezért a fejtetőn lévő szinte teljesen kopasz részre ráférne még egy kis sűrítés…

hajbeültetés után kontroll hajhagyma

hajbeültetés után kontroll hajhagyma

hajbeültetés után kontroll hajhagyma

Végül is örülök az eddig elért eredményeknek!

0 Tovább

9 hónappal a hajbeültetés után

Megtörtént az utolsó előtti kontrollom. Lassan kialakul a műtétet követő hajszálak növekedésének „végleges” állapota.

Hajbeültetés után 9 hónappal

Óriási változások most már nem igazán várhatók, de én elégedett vagyok az elért eredménnyel.

0 Tovább

Hajbeültetés után fél évvel

A múlt héten voltam a féléves kontrollon. Minden az elvártak szerint alakul, még mindig vannak hajhagymák, amikből most kezdtek el nőni az átültetett hajszálak, remélem még pár hónapig folytatódik ez a folyamat.

 

Van egy pár apró seb a fogadó területen, ami amiatt alakult ki, mert a fejbőr alól próbálnak kibújni az „új” hajszálak, csak nem a legrövidebb úton megy ez nekik. A doktornő azt mondta, hogy még egy kicsit fog sűrűsödni a hajam, és legközelebb kilenc hónappal a műtét után kell mennem kontrollra.

0 Tovább

Hajbeültetés Blog

blogavatar

A blog azok számára nyújt segítséget, akik hajhullásukra, kopaszodásukra a végleges megoldást nyújtó hajbeültetést választják. Végig követhetik átalakulásom fázisait és bejegyzéseim remélhetőleg segítenek a döntés meghozatalában!

Utolsó kommentek